Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 3000:-* ex moms

Diamantklingor

Diamantklingor för kapning i kakel och klinker. Finns i flera storlekar för både vinkelslip och diamantsåg.

SEGMENT
Slät, segmenterad eller turbo mönstrad. Ger olika effektiv avverkning, hastighet och finish.
UNDERHÅLL
När diamanterna på klingornas segment slits ner efter användning kan de återställas med en skärpsten.

Diamantklinga Mini Bihui 50 mm för vinkelslip Diamantklinga Mini Bihui 50 mm för vinkelslip
BIHUI

Med ledordet innovation utvecklar Bihui kvalitativa verktyg för hantering och montering av keramiska plattor. Bihui ligger i framkant inom utvecklingen av verktyg för avancerad plattsättning. Produkterna tillverkas med den senaste teknologin och fokus ligger på funktion och design in i minsta detalj.

MONTOLIT

Sedan 1946 designar, producerar och distribuerar Montolit ett brett utbud av avancerade kakelskärverktyg, utvecklade för att möta behoven hos professionella plattsättare. Företaget bildades i den direkta efterkrigstiden där Vincenzo Montoli tog fram de första montolit maskinerna och belönades med "Diploma of Meritorious Inventor".
Steg för steg har företaget nått det senaste stadiet i sin utveckling, som består i att först designa och sedan tillverka olika linjer av maskiner, med fokus på innovation och kapabla att bearbeta de mest omfattande material, och täcks helt eller dels genom internationella patent och immateriella rättigheter.

SIGMA

Sigma är ett italienskt familjeföretag som har tillverkat kakelskärare i mer än 60 år. Fokus ligger på den professionella plattsättaren och när det kommer till kvalitet lämnas inget åt slumpen.

Sortimentet är heltäckande med produkter för att kapa och klippa byggkeramik. Ingen platta är för stor eller för liten och Sigma har garanterat en kakelskärare eller diamantsåg för att lösa problemet.

En kakelskärare från Sigma karaktäriseras av sin stilrena design och klara blå färg.

TEBO DIAMOND

Utvecklingen inom det byggkeramiska materialet ställer krav på specialiserade och anpassade verktyg. Tebo Diamond utvecklar högkvalitativa diamantverktyg för professionella plattsättare och installatörer.

I sortimentet ingår verktyg och tillbehör för håltagning, kapning och slipning.